torsdag 28 juni 2012

Vill du bli berömd?

Hur man blir en Kändis.



Hur blir man berömd överhuvudtaget?  

Jag skulle säga 1 regeln är att bryta förväntningarna. Att vara berömd är uppmärksamhet och att få uppmärksamhet behöver du sticka ut. Att kopiera vad alla andra gör, gör dig osynlig. För att bli känd måste man göra något exceptionellt, ovanligt eller extraordinärt. Stoltsera med det som gör dig unik. Läs vad andra människor gjorde för att bli berömd, kasta sedan deras lösningar och gör något annorlunda. Det är okej att ha någons allmänna inställning som modell, men kopiera inte deras personliga stil eller teknik om du inte vill bli märkt som kopia. 

Jag tex. får en viss grad av berömmelse genom att offentligt dela många av mina intressen på min blogg, inklusive egna experiment och intressen. Naturligtvis finns det många människor som delar dessa intressen, så jag är inte särskilt unik i det avseendet. Men inte många är villiga att dela detaljer i det offentliga, särskilt människor under personlig utveckling. Jag delade den mer experimentella sidan av mitt liv, och när jag gjorde det, tackade folk mig för det. Människor med liknande intressen eller utmaningar kan relatera till vad jag går igenom och lära av mina misslyckanden och framgångar. De uppmuntrar mig att fortsätta. Det känns även bra att göra detta.


Det finns vissa risker med denna metod då vissa människor vänder sig mot mig, människor som blir störda av vissa artiklar men jag har vunnit mycket mer trafik och intäkter än jag har förlorat genom att skriva sådana ämnen öppet. I vissa medier skulle det slå tillbaka, men med bloggande människor tenderar att sätta mer värde på ärlighet och äkthet än att få författaren att klona sina värderingar.


Kändisskap är en blandad påse. Även om det kan öppna upp en hel del dörrar, kan det också göra underliga saker för att ditt sociala liv. Om du kan känna dig överrens med denna väg är det inte så svårt att bli berömd. Det svåra är att nå den punkt där du kan acceptera och välkomna hela paketet. De flesta människor kan uppskatta fördelarna med berömmelse, men skulle definitivt inte vilja ta itu med de nackdelar som förlust av privatliv, ändlösa värvningar och allmänhetens kritik de skulle ha att göra med, och så de avvisar paketet som helhet , vilket garanterar praktiskt taget att de inte kommer att bli berömda.
Även de människor jag känner som verkar ganska bekväma med berömmelsen i allmänhet ,tar fortfarande avstånd från den så mycket som möjligt. För dem är berömmelse är en biprodukt av att driva andra intressen, men det är inte särskilt värdigt mål i sig.


Tjäna på Kändisskap
 
Tjäna pengar på berömmelse är faktiskt ganska lätt. Tänk på Oprah effekten. När Oprah rekommenderar en bok, säljer den som en galning. Om hon ville, kunde hon utnyttja hennes berömmelse för att främja produkter, företag och mer i utbyte mot en del av försäljningen. Massor av företag skulle vara villiga att betala henne för ett godkännande.

 
Kändisar genererar ofta inkomst strömmar genom att stödja produkter och tjänster. Med tillräckligt inflytande  kan de beviljas en del av försäljningen som de bidrar till att skapa, optioner och ytterligare förmåner. Deras godkännande får inte innebära mycket direkt ansträngning, kanske en fotosession eller någon reklam, men det kan ge betydande inkomster, om en kändis rekommendation bär vikt i termer av att generera försäljning.


Många kändisar har miljontals Twitter anhängare, även om de ofta delar främst personliga uppdateringar som ingen någonsin skulle vilja läsa om det kom från en vanlig svensson. Med så stor publik, kunde de rekommendera alla möjliga saker som genererar pengar tex. reklamfilmer. Filmstjärnor kan främja sina egna filmer också, som ger mer pengar i deras fickor om de kan hjälpa till att sälja fler biobiljetter.
Kändisskap ger många fördelar, eftersom uppmärksamheten föder mer uppmärksamhet. En berömd filmstjärna får mer film erbjudanden eftersom stjärnans berömmelse kan få fler människor att se filmen. Fler filmer betyder ännu mer berömmelse och erkännande.


Du behöver inte bli en stor filmstjärna att njuta av några av fördelarna med berömmelse. Även lite berömmelse kan hjälpa till. Till exempel kan en populär hemsida nämnas i TV, bli nominerad och tillslut kanska bli ett multinationellt företag. Mer exponering kan generera mer webbtrafik, och det är något som jag redan vet hur man tjäna pengar på. Jag har inte ett bra sätt att mäta hur mycket inkomster detta skapar, men jag är säker på att det har viss effekt.


Du måste vara försiktig med att tjäna pengar på berömmelse eftersom det finns alltid en chans att döda hönan som lägger de gyllene äggen. Om du gör något dumt som dödar ditt rykte och vänder alla mot dig, kommer din berömmelse blir vanära. Intressant nog kan du tjäna pengar ändå på vanära, men du kan behöva använda andra strategier. Den större risken för din ekonomi är smutsa ner ditt rykte och glömmas bort.

måndag 25 juni 2012

Sluta Klaga-Kan du?

Kan du sluta klaga?

För att stoppa vanan att klaga måste du koppla bort beteende från din identitet.
Ett vanligt misstag klagarna gör är att själv identifiera sig med de negativa tankar som löper genom sina sinnen genom att säga. "Jag vet att jag är ansvarig för mina tankar, men jag vet inte hur man kan stoppa mig från att tänka negativt så ofta"
Det verkar som ett steg i rätt riktning, men det är i själva verket en fälla.
Du vill inte identifiera dig med dessa tankar till den punkt att du skyller på dig själv och känner dig ännu värre.
 
En bättre idé skulle kunna vara: "Jag känner igen dessa negativa tankar som går igenom mitt sinne. Men dessa tankar är inte jag. När jag höjer min medvetenhet, kan jag ersätta dessa tankar med positiva alternativ. "
 
Du har makten att reparera dina tankar, men tricket är att hålla ditt medvetande ute ur skulden. Inse att dessa tankar som flyter genom ditt sinne, är inte du. Du är den medvetna vägen genom vilka de flyter..
 
 
 

Personlig Utveckling-För Dig

 

Personlig Utveckling för Medvetna Människor


Syftet med denna blogg är att hjälpa dig växa som en medveten människa. Att vägleda dig att upptäcka och acceptera ditt livs syfte, inspirera dig att känna dig mer motiverad, energisk, och passionerad, hjälpa dig att bli av med dåliga relationer och bygga upp ett nätverk av kärleksfullt stöd, lära dig hur du uppnår stabil, finansiell överflöd  och göra vad du älskar; och uppmuntra dig att göra ett verkligt bidrag till mänskligheten - så kan du äntligen uppleva den typ av liv som innerst inne att du alltid visste att du var ämnad att leva.


Du är inte här för att kämpa och lida. Du är här för att uttrycka och dela dina kreativa gåvor, att ge och få kärlek och att vara lycklig. Det kommer att ta tid, men den här bloggen kan säkert hjälpa dig att komma dit, och de allra flesta av resurserna här är gratis.


Denna sida kommer att hjälpa dig att göra medvetna beslut i din personliga utveckling resa och modigt följa upp. Detta innebär att ha den mognad att ta 100% ansvar för din hälsa, din karriär, din ekonomi, dina relationer, dina känslor, dina vanor och dina andliga övertygelser. Det kräver att en djup titt på dig själv, medvetet bestämma vilken typ av person du verkligen är på insidan, och sedan få din yttre verklighet att vara ett med ditt inre. Målet är att hjälpa dig att uppnå enastående effektivitet samtidigt som interna balansen, där dina tankar, känslor, handlingar och ökad kompetens är alla arbetar tillsammans för att skapa det liv du verkligen vill leva.


Personlig utveckling är hårt arbete. Det tar tid, konsekvens och tålamod. Om du bara här och letar efter snabba ,färdiga lösningar och du är inte intresserad av verklig,varaktig förändring, är detta inte rätt plats för dig. Denna webbplats är utformad för personer som menar allvar med personlig utveckling och är villiga att åta sig det.


Denna sida kommer att hjälpa dig att lära dig att leva mer medvetet, att inkalla modet att möta omötbara delar av ditt liv, och för att lösa de djupa problem du ännu inte kunnat lösa. Du får lära dig praktiska idéer för att göra viktiga förändringar i ditt liv, både stora och små, så du kan få ditt liv på rätt spår och börja leva upp till din potential.


Denna blogg kan inte lära dig att vara perfekt. Perfektion är inte poängen. Poängen är att du ska in på en väg av praktisk, positiv tillväxt. Det är mycket troligt att denna blogg kommer att vara till hjälp för dig på din resa.


Ett speciellt tack ägnas till min menthor Steve.