måndag 25 juni 2012

Personlig Utveckling-För Dig

 

Personlig Utveckling för Medvetna Människor


Syftet med denna blogg är att hjälpa dig växa som en medveten människa. Att vägleda dig att upptäcka och acceptera ditt livs syfte, inspirera dig att känna dig mer motiverad, energisk, och passionerad, hjälpa dig att bli av med dåliga relationer och bygga upp ett nätverk av kärleksfullt stöd, lära dig hur du uppnår stabil, finansiell överflöd  och göra vad du älskar; och uppmuntra dig att göra ett verkligt bidrag till mänskligheten - så kan du äntligen uppleva den typ av liv som innerst inne att du alltid visste att du var ämnad att leva.


Du är inte här för att kämpa och lida. Du är här för att uttrycka och dela dina kreativa gåvor, att ge och få kärlek och att vara lycklig. Det kommer att ta tid, men den här bloggen kan säkert hjälpa dig att komma dit, och de allra flesta av resurserna här är gratis.


Denna sida kommer att hjälpa dig att göra medvetna beslut i din personliga utveckling resa och modigt följa upp. Detta innebär att ha den mognad att ta 100% ansvar för din hälsa, din karriär, din ekonomi, dina relationer, dina känslor, dina vanor och dina andliga övertygelser. Det kräver att en djup titt på dig själv, medvetet bestämma vilken typ av person du verkligen är på insidan, och sedan få din yttre verklighet att vara ett med ditt inre. Målet är att hjälpa dig att uppnå enastående effektivitet samtidigt som interna balansen, där dina tankar, känslor, handlingar och ökad kompetens är alla arbetar tillsammans för att skapa det liv du verkligen vill leva.


Personlig utveckling är hårt arbete. Det tar tid, konsekvens och tålamod. Om du bara här och letar efter snabba ,färdiga lösningar och du är inte intresserad av verklig,varaktig förändring, är detta inte rätt plats för dig. Denna webbplats är utformad för personer som menar allvar med personlig utveckling och är villiga att åta sig det.


Denna sida kommer att hjälpa dig att lära dig att leva mer medvetet, att inkalla modet att möta omötbara delar av ditt liv, och för att lösa de djupa problem du ännu inte kunnat lösa. Du får lära dig praktiska idéer för att göra viktiga förändringar i ditt liv, både stora och små, så du kan få ditt liv på rätt spår och börja leva upp till din potential.


Denna blogg kan inte lära dig att vara perfekt. Perfektion är inte poängen. Poängen är att du ska in på en väg av praktisk, positiv tillväxt. Det är mycket troligt att denna blogg kommer att vara till hjälp för dig på din resa.


Ett speciellt tack ägnas till min menthor Steve.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar